Privat pasningsordning i Løsning

Dagligdagen i Den lille Sommerfugl.

Vi starter dagen stille og roligt med morgenmad til de børn der møder inden kl 8, hvis de ikke har nået det hjemmefra. Eller der leges på værelset, læses bøger, laves puslespil mm.

Efter kl 9 vil vi ofte være at finde udenfor derhjemme, på gåtur til skærven eller marken, eller noget helt fjerde, under hensyntagen til børnenes alder, eller vi tager cyklen med mulighed for at komme længere væk eller hurtigere frem,

Vi vil udforske verden og give os tid til at kigge på og undersøge hvad vi støder på, og snakke om det. Vi vil have lidt brød, frugt og vand med til den lille sult. Vi vil også besøge andre private børnepassere, eller de besøger os.   

Sammen med andre private pasningsordninger har vi hver onsdag mulighed for at være fysisk aktive i hallen i Hedensted Centret, og en gang i måneden er vi i musikalsk legestue, på den måde lærer børnene også at færdes i en større gruppe.

Omkring kl 11.15 spiser vi frokost, derefter skiftes der ble og der børstes tænder inden det er tid til middagshvil.

Ved 15 tiden når alle er vågne igen får vi eftermiddagsmad  bestående af yoghurt eller brød, frugt og vand. Derefter leges der inde eller ude til alle børnene er hentet.